Meny
KM-tema-smoothie-top.jpg Smoothie med gurka, hallon och maca
Kung Markatta
Boosta dina smoothies med våra superpulver!

Supersmoothies för superhjältar!

Ge dig själv en riktigt god och pigg dag genom att boosta dig till frukost och mellis med naturens egna superkrafter. En stärkande supersmoothie kan vara precis vad du behöver för att kunna känna dig som en superhjälte!

Även om superpulver inte är ett vedertaget namn, så tycker vi det är ett passande begrepp för våra ekologiska pulver. Råvarorna i dessa är nämligen extra rika på näringsämnen såsom folsyra, vitaminer, mineraler, aminosyror, enzymer och klorofyll. Dessa ämnen finns naturligt i till exempel bär, frukt, blad, rötter och alger. Vissa råvaror hittar du i vår egen nordiska flora och fauna – som tranbär, lingon och blåbär, medan andra kräver lite varmare klimat för att kunna växa och mogna under perfekta förhållanden. De är lite svårare för oss att ge oss ut i skog och mark och plocka själv– som baobabfrukt från Afrika, macarötter från Peru, nypon från Bulgarien eller vetegräs från Nya Zeeland.

Genom att torka och finmala dessa fantastiska, ekologiska råvaror får man superpulver med alla goda egenskaper i koncentrerad form. Så lätt att bara tillsätta i till exempel smoothies, bowls, frukostshots, energibollar, bars eller vad du än önskar!

Fruktigt, sött eller grönt?

Smoothies kan göras i så många smaker och färger, beroende på vad just du gillar eller känner dig sugen på. 

Blir det fruktigt, sött eller grönt? Serverad i glas eller i skål. Varm eller kall? Bara fantasin sätter gränser! Här är några av våra bästa tips på smakkombinationer – vilken blir din favorit och får dig att känna att du har superkrafter? 

Våra bästa smoothierecept

Färgstarka, krämiga, till brädden fyllda med vitaminer. Här har vi samlat våra bästa recept på supersmoothies, frukostshots och bowls. Garanterat goda!

Produkterna som ger dina supersmoothies det där extra!