Meny

Nyheter! Ekologiskt lakritspulver, mandelmjöl, kokosmjöl och kokossocker

Nyheter! Ekologiskt lakritspulver, mandelmjöl, kokosmjöl och kokossocker

Ekologiskt mandelmjöl, kokosmjöl, lakritspulver och kokossocker Att baka själv har blivit alltmer populärt och efterfrågan på nya spännande alternativ till mjöl och socker växer, inte minst av dem som äter LCHF-kost. Därför kommer vi nu med tre stycken ekologiska produkter av finaste kvalitet inom segmentet bakning - Mandelmjöl, Kokosmjöl och Kokossocker. Lakrits är också en av de trendigaste och mest spännande smaksättarna på senare tid. Vi lanserar därför även ett ekologiskt lakritspulver gjort på renaste extrakt av lakritsrot. Lakrits fungerar perfekt i både matlagning samt bakning och desserter.

Lakritspulver: Gjort av renaste extrakt av lakritsrot. Lakritspulvret ger både maträtter och efterrätter en spännande och läcker touch.

Mandelmjöl: Skalade och finmalda ekologiska sötmandlar ger detta mjöl en neutral smak som passar till olika typer av bakning eller för att exempelvis göra smoothien matigare. Mjölet innehåller gott om nyttiga fetter samt protein och endast en låg mängd kolhydrater. Mandelmjölet har en neutral smak och är därmed utmärkt till bakning.

Kokosmjöl: Färska ekologiska kokosnötter kallpressas först på olja, vartefter de varsamt torkas och mals till ett fint mjöl, vilket gör att de naturliga näringsämnena bevaras. Mjölet är mycket rikt på fiber och har en tydlig kokossmak. Kan användas i matlagning för smaksättning och är ett enkelt sätt till att få i sig mer fibrer. Kokosmjöl kan även upp till en viss mängd ersätta vanligt mjöl vid bakning. Det går också bra att tillsätta kokosmjöl i smoothies eller strö över morgonfilen tillsammans med müsli.

Kokossocker: Gjort av kokosblommans söta och näringsrika nektar. Kokossocker har ett lågt GI (glykemiskt index) på 35 och innehåller inga tillsatser. Kokossocker är ett perfekt alternativ till traditionellt socker i all sorts bakning och matlagning, men också ljuvligt gott i en kopp varmt te.

Alla kategorier

Arkiv

Kung Markatta på Twitter

Kung Markatta på Facebook