Meny

Ekologiskt och Fairtrade-märkt naturgodis

Ekologiskt och Fairtrade-märkt naturgodis

Nu erbjuder vi en ny serie med lyxigt naturgodis bestående av frystorkade bär och het ingefära doppade i belgisk choklad. Lätta att ta till när du vill unna dig något riktigt gott eller bara önskar ett alternativ till vanligt godis på helgen.

Alla tre sorterna är ekologiska och Fairtrade-märkta och serien består av kanderad ingefära i mörk choklad, frystorkade hallon i mörk choklad samt en blandning med frystorkade hallon, jordgubbar och blåbär i tre sorters choklad.

Ingefära i mörk choklad: Kombinationen av fin belgisk choklad med en kärna av söt och het ingefära ger närmast en smakexplosion i din mun. Näst intill omöjligt att bara ta en bit!

Blandade bär i choklad: Oemotståndliga, frystorkade bär som doppats i belgisk choklad, det tycker vi är lyx! Vi tröttnar aldrig på syrliga hallon i mörk choklad, söta jordgubbar i mjölkchoklad och ljuvliga blåbär i en blandning av vit choklad och blåbärspulver. Ni hör ju själva – supersmarrigt!

Hallon i mörk choklad: Kombinationen fin belgisk mörk choklad med en kärna av friska sötsyrliga hallon ger en fantastisk och intensiv smakupplevelse. Ljuvligt lyxiga!

Och har du tänkt på att Fairtrade-märkt choklad kanske gör smaken lite extra god? Det tycker vi i alla fall!

 

 

Alla kategorier

Arkiv

Kung Markatta på Twitter

Kung Markatta på Facebook