Extra grovt rågbröd

Ekologiskt Fullkorn Fiberrikt
Kung Markattas ekologiska Extra Grovt Rågbröd bakas på ekologiskt fullkornsmjöl. Hela rågkärnan används vilket ger ett extra näringsrikt mjöl och en hög andel kostfiber.
För att bevara näring och ge brödet den karaktäristiska mörka färgen används en unik tillagningsmetod där brödet bakas med ånga under låg temperatur i hela 20 timmar. Brödet är kraftfullt och smakrikt att äta som det är, men prova gärna även att rosta brödet och avnjut med ditt favoritpålägg, som en god start på dagen, eller som ett mättande mellanmål.

Innehåll

Ingredienser: FULLKORNSRÅGMJÖL*(60 %), vatten, KORNMALTSEXTRAKT*, havssalt, jäst. * = KRAV-ekologisk ingrediens. Kan innehålla spår av mjölk (inkl. laktos),sesamfrön och valnöt.
Allergener Spannmål som innehåller gluten*
Spår av Mjölk*, Sesamfrön*, Valnöt

Märkningar (klicka för mer info)

Information

Artikelnr 1661205
Storlek 500 g
Minsta hållbarhet 80 dagar

Bra att veta: Det är alltid innehållsförteckningen och näringstabellen på förpackningen som gäller.

Innehåll per 100 gram

Energi (joule) 800 kJ
Energi (kalorier) 190 kcal
Fett 1,3 g
Varav mättat 0,2 g
Kolhydrater 35 g
Varav socker 4,8 g
Fibrer 11 g
Protein 4,6 g
Salt 1,5 g

Liknande produkter

Relaterade recept

Återförsäljare