Produkter
Recept
PRODUKTER
Hela vårt sortiment
Drycker
Kokos
Olja & Vinäger
Nötsmör & Pålägg
Te
Konserver & Inläggningar
Bönor, Frön & Linser
Torkad Frukt, Bär & Nötter
Ris, Gryn & Pasta
Smaksättning, Såser & Sötning
Bröd
Snacks
Tomat
RECEPT
Alla recept
Frukost & Mellanmål
Lunch & Middag
Dessert & Sötsaker
HÅLLBARHET
Hållbar mat
Ansvarsfulla inköp
OM OSS
Om Kung Markatta
Genvägen till en god handling
Våra märkningar
Cookies & GDPR
Foodservice
KONTAKT
Frågor & svar
Kontakta oss
Kokospannacotta med hallonsås
Efterrätt
30 min
Antal personer: 6
Pannacotta är förföriskt enkelt att tillaga och ingredienserna är få.
Ingredienser
Instruktioner
Kokospannacotta
400 ml Kung Markattas Kokosmjölk
3 dl mjölk, valfri sort
0,75 dl Kung Markattas Rårörsocker
¾ tsk agar agar pulver (kan bytas ut mot gelatin)
1 tsk Kung Markatta Vaniljpulver
Kung Markattas rapsolja till formarna
Hallonsås
250 g frusna hallon
0,5 dl Kung Markattas Rårörsocker
zest och juice från ½ ekologisk citron
Kokospannacotta
Smörj 6 runda små formar (ex. ramekins) i lite rapsolja och ställ åt sidan.
Ta fram en mellanstor kastrull och häll i kokosmjölk, mjölk, socker, vaniljpulver och agar agar pulver.
Rör runt och låt stå i 10 minuter så att agar agar pulvret löses upp.
Värm försiktigt tills ingredienserna börjar småputtra.
Vispa runt och låt puttra i några minuter.
Häll över i de förberedda formarna och låt svalna i kylen i minst en timme.
Hallonsås
Koka ihop bären tillsammans med citronsaften, skalet och sockret.
Låt puttra i några minuter och låt svalna.
Servera pannacottan antingen i formarna eller upp och ned vända i en mindre skål toppat med hallonsåsen.
Ingredienser
Kokospannacotta
400 ml Kung Markattas Kokosmjölk
3 dl mjölk, valfri sort
0,75 dl Kung Markattas Rårörsocker
¾ tsk agar agar pulver (kan bytas ut mot gelatin)
1 tsk Kung Markatta Vaniljpulver
Kung Markattas rapsolja till formarna
Hallonsås
250 g frusna hallon
0,5 dl Kung Markattas Rårörsocker
zest och juice från ½ ekologisk citron
Instruktioner
Kokospannacotta
Smörj 6 runda små formar (ex. ramekins) i lite rapsolja och ställ åt sidan.
Ta fram en mellanstor kastrull och häll i kokosmjölk, mjölk, socker, vaniljpulver och agar agar pulver.
Rör runt och låt stå i 10 minuter så att agar agar pulvret löses upp.
Värm försiktigt tills ingredienserna börjar småputtra.
Vispa runt och låt puttra i några minuter.
Häll över i de förberedda formarna och låt svalna i kylen i minst en timme.
Hallonsås
Koka ihop bären tillsammans med citronsaften, skalet och sockret.
Låt puttra i några minuter och låt svalna.
Servera pannacottan antingen i formarna eller upp och ned vända i en mindre skål toppat med hallonsåsen.
Liknande recept
Vegansk kokos- och jordgubbstårta
Glutenfri chokladtårta med passionsfrukt och kaffeglasyr
Vegansk cheesecaketårta med smak av salt karamell
Kolabräck med vit choklad och lingonpulver
Visa fler recept
Vad letar du efter?
Produkter (
)
Recept (
)
Innehåll (
)
Kategorier