Grön mango- och kokossmoothie på tre sätt

Frukost & Mellanmål
15 min
Antal personer: 2
En syrlig och fräsch smoothie kan användas på många sätt. Häll den i ett glas, servera i en skål eller frys till smoothieglasspinnar.

Ingredienser

1 mango (eller 200 g fryst mango)
1 näve (ca 30 g) babyspenat
1-2 dl Kung Markatta kokosmjölk eller kokosgrädde (endast den tjocka krämiga grädden överst i burken)
1 lime, saften
1 msk Kung Markatta Jordnötssmör
1 msk Kung Markatta Lönnsirap
2 tsk färsk riven ingefära

Topping (valfritt)

Kung Markatta Jordnötssmör
Granola
Kung Markatta Kokoschips

Instruktioner

Häll smoothieingredienserna i en blender och mixa på högsta hastighet tills allt är slätt.
Smaka av och tillsätta med syra eller sötma vid behov.
Gör man smoothie på glas kan man hälla i lite extra vätska från kokosmjölken om man vill ha den tunnare.

För att göra smoothie

Häll i två glas.

För att göra smoothiebowl

Häll i två skålar.
Toppa med jordnötssmör, granola och kokos.

För att göra glasspinnar

Häll i glassformar, varva med några klickar jordnötssmör för att få en marmorerad effekt.
Sätt i glasspinnar och frys i minst 3 timmar.

Relaterade produkter

Liknande recept