Sommarens smarrigaste glassrecept!

En solig sommardag, en middagsbjudning eller en filmkväll - hemmalagad glass kan aldrig gå fel och passar alla situationer. Allt du behöver är rätt ingredienser och en frys och vips så har du en glass som faller alla i smaken. Vi har byggt upp en kollektion av våra absolut favorit glassrecept som är snabba, smidiga och extremt oemotståndliga. Du kan hitta allt från smoothieglass, till isglass till gräddglass eller varför inte experimentera lite med nya smaker. Lakrits och choklad? Blåbär och ananas? Hallon och basilika? Prova själv!

Varför inte prova något nytt i sommar - kanske en riktigt god vegansk glass? Spana in våra smarriga, saftiga och fräscha veganska glassrecept ...

Ingredienser med gott samvete

Med våra ekologiska, KRAV- och Fairtrade-märkta ingredienser är denna smarriga glass är inte bara bra för dig, men även för miljön och människorna som odlar råvarorna. Du kan alltså njuta av denna glass med gott samvete!

Från Kung Markattas sortiment kan vi tipsa om att alltid ha Kung Markatta Kakao, Kung Markatta Kokosgrädde, Kung Markatta Kokosmjölk och Kung Markatta Jordnötssmör hemma. Med dessa ingredienser kan du snabbt röra ihop en smarrig vegansk glass på bara någon timme. Varför inte experimentera och hitta nya egna smakkombinationer! Toppa med frukt och bär eller Kung Markatta Rostade Kokoschips.

Filter

Valda filter

Inga filter valda