Sommarens nice cream recept

En solig sommardag, till efterrätt eller en filmkväll - hemmalagad glass kan aldrig gå fel och passar alla situationer. Allt du behöver är rätt ingredienser och en frys och vips så har du glass eller nice cream som faller alla i smaken.

Nice cream kallas nyttigare glass som oftast har banan som bas. Nice cream mixas på frysta ingredienser och äts direkt. Andra ingredienser som också funkar för att få en krämig konsistens är tex mango eller avokado.

Varför inte prova något nytt i sommar - kanske en riktigt god vegansk glass? Spana in våra smarriga, saftiga och fräscha veganska glassrecept ...

Basingredienser att alltid ha hemma

Från Kung Markattas sortiment kan vi tipsa om att alltid ha Kung Markatta Kakao, Kung Markatta Kokosgrädde, Kung Markatta Kokosmjölk och Kung Markatta Jordnötssmör hemma. Med dessa ingredienser kan du snabbt röra ihop en smarrig vegansk glass på bara någon timme. 

Med våra ekologiska, KRAV- och Fairtrade-märkta ingredienser är denna smarriga glass är inte bara bra för dig, men även för miljön och människorna som odlar råvarorna. 

Filter

Valda filter

Inga filter valda