Det här receptet på supergoda burritos innehåller den här heta pumpachilin med en spännande ton av lakrits.
Tips! Låt riset koka direkt i chiligrytan, så sparar du disk..
Receptkreatör: Green Kitchen Stories
4 majstortillabröd
8 salladsblad
4 dl pumpachili
4 blad rödkål
1 avokado
1 näve Kung Markatta Valnötter, rostade
Kung Markatta Pressad lime (eller färsk lime)
Placera tortillabröden på smörpapper.
Lägg två salladsblad på varje tortillabröd och bred sedan ut ca 1 dl pumpachili i mitten tillsammans med finhackad rödkål, avokadoskivor och rostade valnötter.
Droppa över lite pressad lime, vik in kanterna på tortillabrödet och rulla ihop tillsammans med smörpappret. Använd ett snöre eller lite tejp för att hålla ihop dem.
Använd ett snöre eller lite tejp för att hålla ihop dem.
Ingredienser
4 majstortillabröd
8 salladsblad
4 dl pumpachili
4 blad rödkål
1 avokado
1 näve Kung Markatta Valnötter, rostade
Kung Markatta Pressad lime (eller färsk lime)
Instruktioner
Placera tortillabröden på smörpapper.
Lägg två salladsblad på varje tortillabröd och bred sedan ut ca 1 dl pumpachili i mitten tillsammans med finhackad rödkål, avokadoskivor och rostade valnötter.
Droppa över lite pressad lime, vik in kanterna på tortillabrödet och rulla ihop tillsammans med smörpappret. Använd ett snöre eller lite tejp för att hålla ihop dem.
Använd ett snöre eller lite tejp för att hålla ihop dem.