Denna supersnabba och krämiga vegocarbonara med vegostrimlor och bbq-smak svänger du ihop på ett kick när det är dags för middag. En riktig familjefavorit som brukar gå hem hos både stora och små.
Receptkreatör: Lina Abrahamsson
250-300 g Kung Markatta Spagetti Fullkorn 2 förpackningar Kung Markatta Vegostrimlor 1 msk Kung Markatta Rapsolja 3/4 dl Kung Markatta Rökig grillsås Barbeque 3 1/2 dl havregrädde (eller annat plantbaserat alternativ) Salt, svartpeppar
Plommontomater, delade Kung Markatta Kalamataoliver Persilja
Koka pastan enligt förpackningens anvisning. Stek vegostrimlorna i rapsoljan några minuter, tillsätt bbq-sås och havregrädde och låt puttra ihop. Smaksätt med salt och peppar. Lägg upp på tallrikar tillsammans med pastan och toppa med tomater, kalamataoliver och persilja. Servera direkt.
Ingredienser
250-300 g Kung Markatta Spagetti Fullkorn 2 förpackningar Kung Markatta Vegostrimlor 1 msk Kung Markatta Rapsolja 3/4 dl Kung Markatta Rökig grillsås Barbeque 3 1/2 dl havregrädde (eller annat plantbaserat alternativ) Salt, svartpeppar
Plommontomater, delade Kung Markatta Kalamataoliver Persilja
Instruktioner
Koka pastan enligt förpackningens anvisning. Stek vegostrimlorna i rapsoljan några minuter, tillsätt bbq-sås och havregrädde och låt puttra ihop. Smaksätt med salt och peppar. Lägg upp på tallrikar tillsammans med pastan och toppa med tomater, kalamataoliver och persilja. Servera direkt.