Produkter
Recept
PRODUKTER
Hela vårt sortiment
Drycker
Kokos
Olja & Vinäger
Nötsmör & Pålägg
Te
Konserver & Inläggningar
Bönor, Frön & Linser
Torkad Frukt, Bär & Nötter
Ris, Gryn & Pasta
Smaksättning, Såser & Sötning
Bröd
Snacks
Tomat
RECEPT
Alla recept
Frukost & Mellanmål
Lunch & Middag
Dessert & Sötsaker
HÅLLBARHET
Hållbar mat
Ansvarsfulla inköp
OM OSS
Om Kung Markatta
Genvägen till en god handling
Våra märkningar
Cookies & GDPR
Foodservice
KONTAKT
Frågor & svar
Kontakta oss
Kokospannacotta med hallonsås
Efterrätt
30 min
Antal personer: 6
Pannacotta är förföriskt enkelt att tillaga och ingredienserna är få.
Ingredienser
Instruktioner
Kokospannacotta
400 ml Kung Markattas Kokosmjölk
3 dl mjölk, valfri sort
0,75 dl Kung Markattas Rårörsocker
¾ tsk agar agar pulver (kan bytas ut mot gelatin)
1 tsk Kung Markatta Vaniljpulver
Kung Markattas rapsolja till formarna
Hallonsås
250 g frusna hallon
0,5 dl Kung Markattas Rårörsocker
zest och juice från ½ ekologisk citron
Kokospannacotta
Smörj 6 runda små formar (ex. ramekins) i lite rapsolja och ställ åt sidan.
Ta fram en mellanstor kastrull och häll i kokosmjölk, mjölk, socker, vaniljpulver och agar agar pulver.
Rör runt och låt stå i 10 minuter så att agar agar pulvret löses upp.
Värm försiktigt tills ingredienserna börjar småputtra.
Vispa runt och låt puttra i några minuter.
Häll över i de förberedda formarna och låt svalna i kylen i minst en timme.
Hallonsås
Koka ihop bären tillsammans med citronsaften, skalet och sockret.
Låt puttra i några minuter och låt svalna.
Servera pannacottan antingen i formarna eller upp och ned vända i en mindre skål toppat med hallonsåsen.
Ingredienser
Kokospannacotta
400 ml Kung Markattas Kokosmjölk
3 dl mjölk, valfri sort
0,75 dl Kung Markattas Rårörsocker
¾ tsk agar agar pulver (kan bytas ut mot gelatin)
1 tsk Kung Markatta Vaniljpulver
Kung Markattas rapsolja till formarna
Hallonsås
250 g frusna hallon
0,5 dl Kung Markattas Rårörsocker
zest och juice från ½ ekologisk citron
Instruktioner
Kokospannacotta
Smörj 6 runda små formar (ex. ramekins) i lite rapsolja och ställ åt sidan.
Ta fram en mellanstor kastrull och häll i kokosmjölk, mjölk, socker, vaniljpulver och agar agar pulver.
Rör runt och låt stå i 10 minuter så att agar agar pulvret löses upp.
Värm försiktigt tills ingredienserna börjar småputtra.
Vispa runt och låt puttra i några minuter.
Häll över i de förberedda formarna och låt svalna i kylen i minst en timme.
Hallonsås
Koka ihop bären tillsammans med citronsaften, skalet och sockret.
Låt puttra i några minuter och låt svalna.
Servera pannacottan antingen i formarna eller upp och ned vända i en mindre skål toppat med hallonsåsen.
Liknande recept
Grillad smörgås med grönkålspesto
Sötpotatishummus
Wraps med rödbetshummus och kryddig quinoa
Wraps med belugagroddar och bönröra
Visa fler recept
Vad letar du efter?
Produkter (
)
Recept (
)
Innehåll (
)
Kategorier