Produkter
Recept
PRODUKTER
Hela vårt sortiment
Drycker
Kokos
Olja & Vinäger
Nötsmör & Pålägg
Te
Konserver & Inläggningar
Bönor, Frön & Linser
Torkad Frukt, Bär & Nötter
Ris, Gryn & Pasta
Smaksättning, Såser & Sötning
Bröd
Snacks
Tomat
RECEPT
Alla recept
Frukost & Mellanmål
Lunch & Middag
Dessert & Sötsaker
HÅLLBARHET
Hållbar mat
Ansvarsfulla inköp
OM OSS
Om Kung Markatta
Genvägen till en god handling
Våra märkningar
Cookies & GDPR
Foodservice
KONTAKT
Frågor & svar
Kontakta oss
Kronärtskocksröra
Tillbehör
20 min
Antal personer: 4
En favoritdipp med smak av kraftfull dijonsenap
Ingredienser
Instruktioner
1 msk Kung Markatta Dijonsenap
2 msk Kung Markatta Olivolja
1 burk Kronärtskockshjärtan
3 dl Majonnäs
20 g Pinjenötter
2 st Selleristjälkar
1 st Silverlök
20 g Bladpersilja
Salt och peppar
ev. Chiliflakes till servering
Skölj av kronärtskockshjärtan och hacka i små bitar.
Finhacka stjälkselleri och lök, lägg i en skål.
Blanda i dijonsenap, majonnäs och olja. Smaka av med salt och peppar.
Rosta pinjenötter i en varm panna.
Hacka persilja.
Pynta röran och avsluta med att ringa lite extra olivolja över.
Ingredienser
1 msk Kung Markatta Dijonsenap
2 msk Kung Markatta Olivolja
1 burk Kronärtskockshjärtan
3 dl Majonnäs
20 g Pinjenötter
2 st Selleristjälkar
1 st Silverlök
20 g Bladpersilja
Salt och peppar
ev. Chiliflakes till servering
Instruktioner
Skölj av kronärtskockshjärtan och hacka i små bitar.
Finhacka stjälkselleri och lök, lägg i en skål.
Blanda i dijonsenap, majonnäs och olja. Smaka av med salt och peppar.
Rosta pinjenötter i en varm panna.
Hacka persilja.
Pynta röran och avsluta med att ringa lite extra olivolja över.
Liknande recept
Grillad smörgås med grönkålspesto
Sötpotatishummus
Wraps med rödbetshummus och kryddig quinoa
Wraps med belugagroddar och bönröra
Visa fler recept
Vad letar du efter?
Produkter (
)
Recept (
)
Innehåll (
)
Kategorier