Proteinrik sallad med quinoa och kidneybönor. Härlig sötma från aprikoser, tuggmotstånd från pumpafrön och sötmandlar, allt ihoprört i en smakrik dressing.
Quinoa
Grönsaksbuljon
Citronjuice
Honung
Senap
Kidneybönor
Aprikos
Mandel
Ruccola
Babyspenat
Salt
Peppar
Koka quinoa i grönsaksbuljong i ca 20 min och låt svalna.
Rör ihop citronjuice, honung och senap och tillsätt bönorna.
Blanda ner i quinoan tillsammans med övriga ingredienser.
Smaka av med salt och peppar.
Ingredienser
Quinoa
Grönsaksbuljon
Citronjuice
Honung
Senap
Kidneybönor
Aprikos
Mandel
Ruccola
Babyspenat
Salt
Peppar
Instruktioner
Koka quinoa i grönsaksbuljong i ca 20 min och låt svalna.
Rör ihop citronjuice, honung och senap och tillsätt bönorna.
Blanda ner i quinoan tillsammans med övriga ingredienser.