Produkter
Recept
PRODUKTER
Hela vårt sortiment
Drycker
Kokos
Olja & Vinäger
Nötsmör & Pålägg
Te
Konserver & Inläggningar
Bönor, Frön & Linser
Torkad Frukt, Bär & Nötter
Ris, Gryn & Pasta
Smaksättning, Såser & Sötning
Bröd
Snacks
Tomat
RECEPT
Alla recept
Frukost & Mellanmål
Lunch & Middag
Dessert & Sötsaker
HÅLLBARHET
Hållbar mat
Ansvarsfulla inköp
OM OSS
Om Kung Markatta
Genvägen till en god handling
Våra märkningar
Cookies & GDPR
Foodservice
KONTAKT
Frågor & svar
Kontakta oss
Tofu ”äggröra”
Lunch
15 min
Antal personer: 2
En underbar guld-gul vegansk ”äggröra” som är lika lätt att göra som god att äta
Ingredienser
Instruktioner
1 pkt tofu (á 270g)
2 msk Kung Markatta olivolja
1 tsk gurkmeja, mald
flingsalt och nymald svartpeppar
2 msk hackad gräslök
Smula ner tofun grovt, häll olivoljan i en stekpanna och stek tofun.
Strö över gurkmeja, flingsalt och peppar.
Lägg upp på tallrikar.
Strö över hackad gräslök och servera gärna med sallad.
Ingredienser
1 pkt tofu (á 270g)
2 msk Kung Markatta olivolja
1 tsk gurkmeja, mald
flingsalt och nymald svartpeppar
2 msk hackad gräslök
Instruktioner
Smula ner tofun grovt, häll olivoljan i en stekpanna och stek tofun.
Strö över gurkmeja, flingsalt och peppar.
Lägg upp på tallrikar.
Strö över hackad gräslök och servera gärna med sallad.
Liknande recept
Tahini-yoghurtsås
Rooibos-iste med ingefära & citrongräs
Wraps med belugagroddar och bönröra
Fizzy Ginger Limonade
Visa fler recept
Vad letar du efter?
Produkter (
)
Recept (
)
Innehåll (
)
Kategorier