Vegonuggets med snabb quinoawok och två sorters såser

Huvudrätt
15 min
Antal personer:
Vegonuggets är perfekt snabbmat som brukar uppskattas av både stora och små. Här serveras dem tillsammans med en snabb quinoawok gjord på röd quinoa, broccoli, morot och sockerärter samt två snabba såser.

Ingredienser

2 förpackningar Kung Markatta Vegonuggets
1 msk Kung Markatta Rapsolja
250 g broccoli
2 morötter
200 g sockerärter
1 msk Kung Markatta Rapsolja
4 dl Kung Markatta Quinoa röd, kokt (koka gärna dagen innan)
2 st avokado + Kung Markatta Örtsalt
1 dl Kung Markatta Sweet chilisås

Instruktioner

Stek vegonuggets i rapsolja några minuter på varje sida.
Dela broccolin i små buketter, skala och skiva morötterna, dela sockerärterna och fräs alla grönsaker i olja på medelvärme tills de mjuknat något. Tillsätt quinoa och låt fräsa med tills allt blir varmt.
Mosa avokado och smaka av med örtsalt. Lägg upp i skål och häll upp sweet chilisås i en annan skål. Servera quinoawok och nuggets tillsammans med såserna.

Liknande recept