Produkter
Recept
PRODUKTER
Hela vårt sortiment
Drycker
Kokos
Olja & Vinäger
Nötsmör & Pålägg
Te
Konserver & Inläggningar
Bönor, Frön & Linser
Torkad Frukt, Bär & Nötter
Ris, Gryn & Pasta
Smaksättning, Såser & Sötning
Bröd
Snacks
Tomat
RECEPT
Alla recept
Frukost & Mellanmål
Lunch & Middag
Dessert & Sötsaker
HÅLLBARHET
Hållbar mat
Ansvarsfulla inköp
OM OSS
Om Kung Markatta
Genvägen till en god handling
Våra märkningar
Cookies & GDPR
Foodservice
KONTAKT
Frågor & svar
Kontakta oss
Kronärtskocksröra
Tillbehör
20 min
Antal personer: 4
En favoritdipp med smak av kraftfull dijonsenap
Ingredienser
Instruktioner
1 msk Kung Markatta Dijonsenap
2 msk Kung Markatta Olivolja
1 burk Kronärtskockshjärtan
3 dl Majonnäs
20 g Pinjenötter
2 st Selleristjälkar
1 st Silverlök
20 g Bladpersilja
Salt och peppar
ev. Chiliflakes till servering
Skölj av kronärtskockshjärtan och hacka i små bitar.
Finhacka stjälkselleri och lök, lägg i en skål.
Blanda i dijonsenap, majonnäs och olja. Smaka av med salt och peppar.
Rosta pinjenötter i en varm panna.
Hacka persilja.
Pynta röran och avsluta med att ringa lite extra olivolja över.
Ingredienser
1 msk Kung Markatta Dijonsenap
2 msk Kung Markatta Olivolja
1 burk Kronärtskockshjärtan
3 dl Majonnäs
20 g Pinjenötter
2 st Selleristjälkar
1 st Silverlök
20 g Bladpersilja
Salt och peppar
ev. Chiliflakes till servering
Instruktioner
Skölj av kronärtskockshjärtan och hacka i små bitar.
Finhacka stjälkselleri och lök, lägg i en skål.
Blanda i dijonsenap, majonnäs och olja. Smaka av med salt och peppar.
Rosta pinjenötter i en varm panna.
Hacka persilja.
Pynta röran och avsluta med att ringa lite extra olivolja över.
Liknande recept
Tahini-yoghurtsås
Brysselkålssallad med apelsinvinägrette & karamelliserade valnötter
Sotad sallad med ingefärsmajonnäs och dijongranola
Blastpesto
Visa fler recept
Vad letar du efter?
Produkter (
)
Recept (
)
Innehåll (
)
Kategorier