Smoothieglass trippel

Efterrätt
>60 min
Antal personer: 8
En krämig och härlig smoothieglass med bas av kokosgrädde som smaksatts på tre olika sätt. Kanske blir denna sommarens favoritglass?
Receptkreatör:

Ingredienser

Smoothieglass

2 st burkar Kung Markatta Kokosgrädde
1 mango, tärnad
2-3 tsk Tranbärspulver
2-3 tsk Kung Markatta Blåbärspulver
2 msk Kung Markatta Lönnsirap
Ca 2-3 tsk Kung Markatta Vaniljpulver eller vaniljsocker
Glassformar + pinnar

Instruktioner

Smoothieglass

Mixa 1/3 av kokosgrädden tillsammans med mangon och smaksätt med lönnsirap och en gnutta vaniljpulver/vaniljsocker.
Häll i botten på glassformarna, ställ in i frysen i cirka 20 minuter och stoppa sedan ner glasspinnarna.
Låt frysa tills glassen stelnat lite.
Mixa sedan 1/3 av kokosgrädden tillsammans med tranbärspulvret och smaksätt med lönnsirap och vaniljpulver/vaniljsocker. Häll i glassformarna och ställ in i frysen tills det andra lagret stelnat.
Mixa resterande kokosgrädde med blåbärspulver, söta med lönnsirap och vanilj och häll i formarna.
Låt glassarna frysa helt innan servering.

Liknande recept