Glutenfria Tortilliabröd på mandelmjöl

Tillbehör
15 min
Antal personer: 4
Dessa glutenfria tortilliabröd är gjorda på mandelmjöl och steks i stekpanna. De har en annan smak och konsistens än klassiska tortilliabröd, men är väldigt enkla att göra.
Receptkreatör:

Ingredienser

Tortilliabröd

4 st ekologiska ägg
1 dl creme fraiche
1 dl Kung Markatta Mandelmjöl
½ dl fiberhusk
½ tsk Kung Markatta Örtsalt

Instruktioner

Tortilliabröd

Vispa ihop ägg och creme fraiche.
Blanda mandelmjöl med fiberhusk och örtsalt och vispa ner det i smeten.
Låt smeten sväll i 10 minuter och stek sedan bröden i torr stekpanna på medelvärme tills de fått fin färg på båda sidor. 
Servera med valfri fyllning.

Tips

Funkar även fint till fredagstacon!

Liknande recept