Veganska chokladtryfflar med smak av mint

>60 min
Antal personer: 2
Vill du baka något enkelt och samtidigt fantastiskt gott? Då har du hittat rätt recept! De här lyxiga tryfflarna är gjorda på endast tre ingredienser. Och de fullkomligt smälter i munnen. 

Ingredienser

1 dl Kung Markatta kokosgrädde 
225 g vegansk mörk choklad
Pepparmyntsolja efter smak
Kung Markatta Kakao (valfritt)

Instruktioner

1. Hacka chokladen i mindre bitar och lägg i en valfri bunke.
2. Koka upp kokosgrädden och häll den sedan över chokladen. Låt stå någon minut och blanda sedan runt ordentligt tills du får en slät chokladkräm.
3. Tillsätt pepparmyntsolja och smaka av tills du är nöjd med mintsmaken.
4. Låt massan stelna i kylen i 1-2 timmar innan du formar runda tryfflar. 5. Rulla gärna tryfflarna i kakao eller annan valfri topping.

Liknande recept