Härligt veganskt julgodis för alla 

Njut av gott, ekologiskt och veganskt julgodis till årets julfika eller glöggmingel. Bjud på en trevligare jul – inte bara för dig själv, din familj och dina vänner – utan också för miljön och människorna som odlar våra råvaror. Med våra ekologiska, KRAV- och Fairtrade-märkta ingredienser kan du baka inför julen med gott samvete. Här har vi samlat våra bästa recept på veganskt och roligt julgodis. Du hittar exempelvis chokladtryfflar, knäck, fudge och praliner. 

Julgodiset passar också fint att ge bort som present. Laga veganska chokladtryfflar, vegansk lakritsknäck eller raw pepparkaksbollar och lägg i en glasburk - en hemgjord julklapp som uppskattas av många. 

Bakar du inte veganskt? 

Vi har även recept på julgodis som inte är veganskt om du hellre vill göra något av de recepten.

veganskt-julgodis-kokosbars.jpeg

Baka glutenfritt och sockerfritt julgodis 

Här hittar du enkla och smarriga recept på julgodis som både är veganskt, glutenfritt, mjölkfritt och utan nötter. Du hittar också "sockerfritt" julgodis med naturlig sötma, utan raffinerat socker. Pröva exempelvis vår veganska, glutenfria Mjuka pepparkaka med apelsinfrosting, som passar fint även på självaste julafton. 

Enkelt lättlagat julgodis

Dags att duka upp för julfika eller glöggmingel. Du, dina vänner och din familj kommer säkert att hitta nya favoriter bland våra julrecept - här finns något för varje tycke och smak. Många av julrecepten är också lätta att baka och passar perfekt som julgodis till barnen. 

Skapa magiska stunder med hemmagjort veganskt julgodis 

Skapa minnesvärda stunder under julen genom att baka veganskt julgodis. Med enkla ”steg för steg”-recept på veganskt julgodis och bakverk kan du låta kreativiteten flöda och skapa läckra sötsaker utan att behöva kompromissa med smaken eller dina kostpreferenser. Utforska en värld av veganska nougatrecept, söt och goda fudge utan choklad, samt gluten- och mjölkfria alternativ för en ännu mer hälsosam och njutbar jul. 

Med en härlig samling av veganska julgodisrecept och ett urval av hälsosamma alternativ, kan du skapa en underbar och minnesvärd jul för alla. Utforska de olika möjligheterna med veganskt julgodis och upptäck den fantastiska smaken av julen på ett hållbart och hälsosamt sätt. 

Filter

Valda filter

Inga filter valda