Söta dadlar möter salt fetaost, fräsch mynta och syrliga granatäppelkärnor i den här briljant enkla bjudrätten som passar på alla vinterns fester.
1 påse torkade dadlar, utan kärnor
1 x 150 g paket fetaost
1 stor näve färsk mynta
1 granatäpple, kärnorna
Rör ihop smulad fetaost (eller tofu + 2 msk citronjuice + 1 nypa salt) med finhackad mynta och 1 tsk fänkålsfrön. Dela granatäpplet och plocka ut kärnorna. Fyll varje dadel med fetaostblandingen och 2-3 granatäppelkärnor. Sätt på ett serveringsfat. Kan förvaras i kylen i upp till 24 timmar.
Ingredienser
1 påse torkade dadlar, utan kärnor
1 x 150 g paket fetaost
1 stor näve färsk mynta
1 granatäpple, kärnorna
Instruktioner
Rör ihop smulad fetaost (eller tofu + 2 msk citronjuice + 1 nypa salt) med finhackad mynta och 1 tsk fänkålsfrön. Dela granatäpplet och plocka ut kärnorna. Fyll varje dadel med fetaostblandingen och 2-3 granatäppelkärnor. Sätt på ett serveringsfat. Kan förvaras i kylen i upp till 24 timmar.