Produkter
Recept
PRODUKTER
Hela vårt sortiment
Drycker
Kokos
Olja & Vinäger
Nötsmör & Pålägg
Te
Konserver & Inläggningar
Bönor, Frön & Linser
Torkad Frukt, Bär & Nötter
Ris, Gryn & Pasta
Smaksättning, Såser & Sötning
Bröd
Snacks
Tomat
RECEPT
Alla recept
Frukost & Mellanmål
Lunch & Middag
Dessert & Sötsaker
HÅLLBARHET
Hållbar mat
Ansvarsfulla inköp
OM OSS
Om Kung Markatta
Genvägen till en god handling
Våra märkningar
Cookies & GDPR
Foodservice
KONTAKT
Frågor & svar
Kontakta oss
Tofu ”äggröra”
Lunch
15 min
Antal personer: 2
En underbar guld-gul vegansk ”äggröra” som är lika lätt att göra som god att äta
Ingredienser
Instruktioner
1 pkt tofu (á 270g)
2 msk Kung Markatta olivolja
1 tsk gurkmeja, mald
flingsalt och nymald svartpeppar
2 msk hackad gräslök
Smula ner tofun grovt, häll olivoljan i en stekpanna och stek tofun.
Strö över gurkmeja, flingsalt och peppar.
Lägg upp på tallrikar.
Strö över hackad gräslök och servera gärna med sallad.
Ingredienser
1 pkt tofu (á 270g)
2 msk Kung Markatta olivolja
1 tsk gurkmeja, mald
flingsalt och nymald svartpeppar
2 msk hackad gräslök
Instruktioner
Smula ner tofun grovt, häll olivoljan i en stekpanna och stek tofun.
Strö över gurkmeja, flingsalt och peppar.
Lägg upp på tallrikar.
Strö över hackad gräslök och servera gärna med sallad.
Liknande recept
Teriyaki poké bowl med tofu och avokado
Tofu Dan Dan nudlar
Inlagd tofu med ingefära & lime
Tofu & Grönsaksspett
Visa fler recept
Vad letar du efter?
Produkter (
)
Recept (
)
Innehåll (
)
Kategorier