Gör vardagen godare! Kung Markattas tofu är ekologisk och innehåller mycket protein. Ett enkelt sätt att göra vardagen både nyttigare och godare, för dig och för världen. Ekologiskt är både fritt från tillsatser och bidrar till biologisk mångfald. Kung Markatta gör skillnad i köket. Välj eko. Leta efter Kung Markattas tofu i kyldisken.

Gör skillnad i köket!

Visste du att det är skillnad på tofu och tofu när det gäller innehållet? Kung Markattas tofu är ekologisk och innehåller mycket protein. Ekologiskt är både fritt från tillsatser och bidrar till biologisk mångfald. Ett enkelt sätt att göra vardagen både nyttigare och godare, för dig och för världen.

Kung Markattas ekologiska tofu är perfekt att laga riktigt god mat med och ett utmärkt vegetariskt alternativ till kött. Vår naturella tofu består av endast två ingredienser, soja och vatten, och inget annat. Tofu är naturligt fettsnålt och vi använder enbart ekologiska sojabönor av högsta kvalitet för att vara säkra på att vi erbjuder en riktigt god tofu!

Tofu är ett perfekt alternativ till kött med sin förmåga att lätt dra till sig goda kryddor och marinader. Den har ett bra proteininnehåll och den är så enkel att arbeta med i köket – välj själv om du vill ha den i grytan, steka, grilla eller fritera den. Det går också utmärkt att riva ner den i en vegetarisk bolognese hacka eller tillsätta den rakt ner i soppor, grytor och sallader. Du kan till och med använda tofu när du bakar! 

Kung Markattas Tofu är ekologisk, GMO-fri, klimatkompenserad samt KRAV- och Äkta Vara.

tofu-pokebowl-800x800.jpg

Vem bjuder du på middag?

Variera veckan! Skapa dina egna smakäventyr med tofu. Så gott, nyttigt och användbart. Vår naturella tofu med 70% sojabönor innehåller hela 15 g protein och tofu är naturligt fettsnålt. Vi använder enbart ekologiska sojabönor av högsta kvalitet för att vara säkra på att vi erbjuder en riktigt god tofu!
Tofu är ett perfekt köttsubstitut, men du kan också använda tofu i exempelvis kakor. Överraska gästerna med krispig friterad tofu med asiatisk touch eller briljera med en underbart lyxig chokladkaka med tofu.
Kung Markattas Tofu är ekologisk, GMO-fri, klimatkompenserad samt KRAV- och Äkta Vara-märkt. Snacka om god mat! Här hittar du läckra tofurecept för alla tillfällen.

Sätt smak på tofun med marinader

Naturell tofu har en mycket mild smak och passar utmärkt att marinera då den lätt tar smak av kryddor och marinader. Varsågod, här bjuder vi på våra bästa tips!

    1. Tofu i asiatisk wok eller som friterade nuggets? Vänd ner tofukuber i Japansk soja, Sweet chili-sås, riven färsk ingefära och vitlök efter smak.
    2. Till den grekiska salladen marineras tofun med fördel i en örtmarinad.
    3. Tofu alla Italia? Marinera tofun i Olivolja, basilika och oregano.
    4. Vill du ha viltsmak på tofun? Marinera den i Olivolja, rosmarin och timjan.
    5. Bråttom? Det går alldeles utmärkt att marinera tofu i någon av Kung Markattas goda såser, till exempel Sweet chili.

Testa förslagsvis detta favoritrecept med krispig mandeltofu, picklade grönsaker, svart ris och chilisås! Mums! 

Visste du att......

de två vanligaste typerna av tofu kallas bomull (fast) och silke (mjuk). Kung Markattas Tofu är av typen bomullstofu, vilket gör att den är lätt att skiva eller tärna.

kmtofu4.jpg

RECEPT MED TOFU

Filter

Valda filter

Inga filter valda