Hacka löken och skär tomaterna i bitar. Strimla salladslöken och hacka koriandern. Blanda alla ingredienser in en skål.
Guacamole
Mosa avokadon i en skål, hacka löken. Blanda alla ingredienser, salta och peppra.
Chilikikärter
Stek kikärterna i olivolja på medelvärme, tillsätt vitlök mot slutet och strö över chilipulver.
Tofu
Torka av tofun med hushållspapper, strimla tofun och stek den gyllenbrun.
Strö över flingsalt och nymald svartpeppar
Värm tortillas bröden i en torr stekpanna.
Lägg sallad i bröden, lägg på kikärter, tomatsalsa, gucamole och chilikikärter. Servera skålar med rädisor, gurka, picklad rödlök, koriander och vattenmelonrättika vid sidan om. Strö över hampafrön och servera med lime.
Hacka löken och skär tomaterna i bitar. Strimla salladslöken och hacka koriandern. Blanda alla ingredienser in en skål.
Guacamole
Mosa avokadon i en skål, hacka löken. Blanda alla ingredienser, salta och peppra.
Chilikikärter
Stek kikärterna i olivolja på medelvärme, tillsätt vitlök mot slutet och strö över chilipulver.
Tofu
Torka av tofun med hushållspapper, strimla tofun och stek den gyllenbrun.
Strö över flingsalt och nymald svartpeppar
Värm tortillas bröden i en torr stekpanna.
Lägg sallad i bröden, lägg på kikärter, tomatsalsa, gucamole och chilikikärter. Servera skålar med rädisor, gurka, picklad rödlök, koriander och vattenmelonrättika vid sidan om. Strö över hampafrön och servera med lime.