Meny
Kladdkaka med kokosolja och mandelmjöl

Kladdkaka med kokosolja och mandelmjöl

Klassisk kladdkaka men med en ny twist av kokos! Uppdaterat recept

Ingredienser

Så här gör du

  1. Sätt ugnen på 175 grader.
  2. Smält kokosoljan i en kastrull.
  3. Blanda samman alla torra ingredienser.
  4. Rör i ägg och kokosolja.
  5. Häll smeten i en form med avtagbara kanter och bred ut den till ett jämnt lager.
  6. Grädda mitt i ugnen i ca 10 minuter.
  7. Servera gärna med vispad grädde.
Kung Markatta Apa
Äter du LCHF så byt ut socker mot exempelvis Stevia

Receptet skapat av

I snart 10 år har jag haft världens bästa jobb som matstylist och matkreatör. Jag verkligen älskar mat! Tänker på mat väldigt mycket av min vakna tid och drömmer om ständigt om godsaker som jag vill prova. Några av mina favoriter just nu (detta ändras väldigt ofta) är egenrostade heta nötter, vietnamesiska färska vårrullar, skaldjursfrossa, bubbel, nybakade kanelbullar och hemmagjord snickers. Det finns så himla mycket gott!

Fotograf: Tine Guth-Linse