Produkter
Recept
PRODUKTER
Hela vårt sortiment
Tofu
Drycker
Kokos
Olja & Vinäger
Nötsmör & Pålägg
Te & Chokladdryck
Konserver & Inläggningar
Bönor, Frön & Linser
Torkad Frukt, Bär & Nötter
Ris, Gryn & Pasta
Smaksättning, Såser & Sötning
Bröd
Snacks
RECEPT
Alla recept
Frukost & Mellanmål
Lunch & Middag
Dessert & Sötsaker
HÅLLBARHET
Hållbar mat
Ansvarsfulla inköp
Kung Markatta & Bower
OM OSS
Om Kung Markatta
Genvägen till en god handling
Våra märkningar
Cookies & GDPR
Foodservice
KONTAKT
Frågor & svar
Kontakta oss
Kladdkaka med kokosolja och mandelmjöl
Efterrätt
30 min
Antal personer: 6
Klassisk kladdkaka men med en ny twist av kokos! Uppdaterat recept
Receptkreatör:
Fia Arosenius
Ingredienser
Instruktioner
2 ägg
1/2 dl Kung Markatta Kokosolja
2 1/2 dl Kung Markatta Rårörsocker
4 msk Kung Markatta Kakao
2 dl Kung Markatta Mandelmjöl
2 tsk vaniljsocker
1/2 tsk salt
Kladdkaka
Sätt ugnen på 175 grader.
Smält kokosoljan i en kastrull.
Blanda samman alla torra ingredienser.
Rör i ägg och kokosolja.
Häll smeten i en form med avtagbara kanter och bred ut den till ett jämnt lager.
Grädda mitt i ugnen i ca 10 minuter.
Servera gärna med vispad grädde.
Ingredienser
2 ägg
1/2 dl Kung Markatta Kokosolja
2 1/2 dl Kung Markatta Rårörsocker
4 msk Kung Markatta Kakao
2 dl Kung Markatta Mandelmjöl
2 tsk vaniljsocker
1/2 tsk salt
Instruktioner
Kladdkaka
Sätt ugnen på 175 grader.
Smält kokosoljan i en kastrull.
Blanda samman alla torra ingredienser.
Rör i ägg och kokosolja.
Häll smeten i en form med avtagbara kanter och bred ut den till ett jämnt lager.
Grädda mitt i ugnen i ca 10 minuter.
Servera gärna med vispad grädde.
Liknande recept
Müslibars med nötter & russin
Smoothie med gurka, hallon och maca
Kryddstark böngryta
Linssoppa med quinoa, kokosgrädde, basilika & citron
Visa fler recept
Vad letar du efter?
Produkter (
)
Recept (
)
Innehåll (
)
Kategorier
ePrivacy and GPDR Cookie Consent by
Cookie Consent