Strimla löken och stek den i olivolja på medelvärme. Häll av vätskan från kikärterna och lägg dem i stekpannan. Tärna tofun och lägg i tärningarna i stekpannan. Strö över curryn och flingsalt. Stek tills tofun är varm. Servera med rött eller svart ris. Gott att servera med mangochutney eller växtbaserad yoghurt.
Ingredienser
1 gul lök
2 msk Kung Markatta olivolja
1/2 burk Kung Markatta kikärter
1 pkt Kung Markatta tofu
2 tsk curry
Flingsalt
Instruktioner
Strimla löken och stek den i olivolja på medelvärme. Häll av vätskan från kikärterna och lägg dem i stekpannan. Tärna tofun och lägg i tärningarna i stekpannan. Strö över curryn och flingsalt. Stek tills tofun är varm. Servera med rött eller svart ris. Gott att servera med mangochutney eller växtbaserad yoghurt.