Produkter
Recept
PRODUKTER
Alla kategorier
Asiatiska specialiteter
Bröd
Bärpulver
Bönor, Frön & Linser
Drycker
Fryst
Ris- & Majskakor
Kombucha
Konserver & Inläggningar
Mjöl
Nötsmör & Pålägg
Olja & Matfett
Ris, Gryn & Pasta
Smaksättning, Såser & Sötning
Snacks
Soppor
Te & Chokladdryck
Tofu & Tempeh
Torkad frukt, bär & nötter
Vegoburgare
Växtbaserade drycker
RECEPT
Alla kategorier
Frukost & Mellanmål
Lunch & Middag
Dessert & Sötsaker
OM OSS
Om Kung Markatta
Våra märkningar
Cookies & GDPR
KONTAKT
Kontakta oss
Rödbetsbiffar med hyvlad äppelsallad och örtolja
Huvudrätt
30 min
Antal personer: 4
Den här enkla och goda rödbetsburgaren toppas med en supergod, tunt hyvlad sallad på äpple och kålrabbi vilket ger både sötma och krispighet.
Ingredienser
Instruktioner
4 rödbetsbiffar
Cream cheese eller havrefraiche
4 små hamburgerbröd
1 salladshuvud
Äppel- och kålrabbisallad
1 tsk senap
3 msk olivolja
1/2 citron, juice (använd zesten till cream cheese)
1 tsk kapris
1/2 näve dill, finhackad
1/2 näve persilja, finhackad
1 äpple
1 kålrabbi
Börja med salladen.
Häll olivolja, citronjuice, senap och örterna i en burk och skaka så att allt blandas ihop.
Halvera äpplet och skala kålrabbin.
Använd en mandolin eller skarp kniv för att hyvla båda tunt.
Lägg i en skål och häll över 2/3 av dressingen.
Rör ner citronzesten i färskosten tillsammans med nymald svartpeppar och resten av dressingen.
Stek biffarna enligt instruktionerna på paketet, tryck lätt med en stekspade för att forma dem lite tunnare och bredare.
Bred på ett lager färskost på ett hamburgerbröd, lägg på rödbetsbiffen och toppa med ett salladsblad och äppelsalladen.
Lägg på locket och njut.
Ingredienser
4 rödbetsbiffar
Cream cheese eller havrefraiche
4 små hamburgerbröd
1 salladshuvud
Äppel- och kålrabbisallad
1 tsk senap
3 msk olivolja
1/2 citron, juice (använd zesten till cream cheese)
1 tsk kapris
1/2 näve dill, finhackad
1/2 näve persilja, finhackad
1 äpple
1 kålrabbi
Instruktioner
Börja med salladen.
Häll olivolja, citronjuice, senap och örterna i en burk och skaka så att allt blandas ihop.
Halvera äpplet och skala kålrabbin.
Använd en mandolin eller skarp kniv för att hyvla båda tunt.
Lägg i en skål och häll över 2/3 av dressingen.
Rör ner citronzesten i färskosten tillsammans med nymald svartpeppar och resten av dressingen.
Stek biffarna enligt instruktionerna på paketet, tryck lätt med en stekspade för att forma dem lite tunnare och bredare.
Bred på ett lager färskost på ett hamburgerbröd, lägg på rödbetsbiffen och toppa med ett salladsblad och äppelsalladen.
Lägg på locket och njut.
Liknande recept
Jordnötsbiffar med glasnudlar, mangosallad och sesamsås
Solrosburgare med chimichurri och nektarinsalsa
Grekisk pita med rödbetsbiffar, fetaoströra och klyftpotatis
Vegansk hamburgermacka med curryröra
Visa fler recept
Vad letar du efter?
Produkter (
)
Recept (
)
Innehåll (
)
Kategorier