Meny
Bulgursallad med oliver och dijonsenapvinägrett
  • Huvudrätt , Sallader
  • 30 min
  • 6 portioner

Bulgursallad med oliver och dijonsenapvinägrett

Smakrik bulgursallad som passar fint till alla sommarens bufféer och grillkvällar!

Ingredienser

Så här gör du

  1. Koka upp vatten och buljongpulver.
  2. Tillsätt bulgur och koka under lock på låg värme i 8-10 minuter. Låt sedan stå och dra med lock i ca 5 minuter.
  3. Finhacka rödlöken och halvera tomaterna. Blanda ihop salladen. 
  4. Blanda dijonsenap och äppelcidervinäger. Tillsätt olja och vatten under omrörning och pressa i vitlöksklyftan. Krydda med salt och peppar.
  5. Häll dressingen över bulgursalladen.

Receptet skapat av

Vid det här laget är jag nog en gammal räv i matbloggsvärlden - tillsammans med Elin och Maria startade jag bloggen ”Tre tjejer i köket” 2004. Sedan dess har vi, med vårt genuina matintresse, bl a skrivit om restaurang-besök, kokböcker, nya produkter och både bra och mindre lyckade matlagningsexperiment!

Besök gärna www.ragazze.se