Meny
Chiafrömüsli med kokos- och gojibär

Chiafrömüsli med kokos- och gojibär

En härlig müsli fullproppad med goda fröer och nötter. Smaksättningen med kokoschips och gojibär ger sommarvibbar. Perfekt att strö över frukostyoghurten!

Ingredienser

Så här gör du

  1. Sätt ugnen på 175 grader.
  2. Blanda pumpafrön, solrosfrön och nötter i en ugnsform, ringla över oljan och rosta blandningen i mitten av ugnen i ca 10 minuter.
  3. Rör om flera gånger så att det inte bränns vid.
  4. Låt svalna och blanda sedan i chiafrön, kokoschips och gojibär.
  5. Häll upp på burk.
Kung Markatta Apa
Prova även att toppa vaniljglassen med denna härliga müsli

Receptet skapat av

En matgalen tjej med ett brinnande intresse för det mesta som har med mat att göra. Gillar enkelhet och fina råvaror samt har en förkärlek för avokado, citron, vitlök, keso, valnötter, mörk choklad och kaffe.

Besök gärna matsaklart.se