Meny
Glutenfria Tortilliabröd på mandelmjöl

Glutenfria Tortilliabröd på mandelmjöl

Dessa glutenfria tortilliabröd är gjorda på mandelmjöl och steks i stekpanna. De har en annan smak och konsistens än klassiska tortilliabröd, men är väldigt enkla att göra.

Ingredienser

 

Så här gör du

  1. Vispa ihop ägg och creme fraiche.
  2. Blanda mandelmjöl med fiberhusk och örtsalt och vispa ner det i smeten.
  3. Låt smeten sväll i 10 minuter och stek sedan bröden i torr stekpanna på medelvärme tills de fått fin färg på båda sidor. 
  4. Servera med valfri fyllning, prova gärna dessa sojafärsspett!
Kung Markatta Apa
Funkar även fint till fredagstacon!

Receptet skapat av

En matgalen tjej med ett brinnande intresse för det mesta som har med mat att göra. Gillar enkelhet och fina råvaror samt har en förkärlek för avokado, citron, vitlök, keso, valnötter, mörk choklad och kaffe.

Besök gärna matsaklart.se