Meny
Grillade grönsaker med pestosås

Grillade grönsaker med pestosås

Låt favoritgrönsakerna samsas på grillen och servera dem sedan tillsammans med en fantastisk pestosås. Så enkelt och så gott. De grillade grönsakerna och pestosåsen passar utmärkt till en bit grillad lax, men är också fantastiskt goda precis som de är.

Ingredienser

Så här gör du

  1. Skölj zucchini, aubergine och paprika, dela dem i större bitar.
  2. Borsta av svampen, skala och dela rödlöken i bitar.
  3. Lägg allt på ett stort fat, ringla över olja, salta och peppra.
  4. Kör grönsakerna på grillen tills de fått fin färg, lägg upp på fat och garnera med färsk basilika.
  5. Blanda basilikapesto och crème fraîche.
  6. Servera de grillade grönsakerna tillsammans med pestosåsen.

    Njut dem gärna som ett förrättstilltugg (dippade i pestosåsen) i väntan på varmrätten.

Receptet skapat av

En matgalen tjej med ett brinnande intresse för det mesta som har med mat att göra. Gillar enkelhet och fina råvaror samt har en förkärlek för avokado, citron, vitlök, keso, valnötter, mörk choklad och kaffe.

Besök gärna matsaklart.se