Meny
Kalkonwraps

Kalkonwraps

Enkla wraps som snabbt rullas ihop när det vankas spontan picknick. Wraps fungerar ju att fylla med i princip vad som helst. Dessa med färskost, dijonsenap, kalkon och lite härliga grönsaker är galet goda och så pass mättande att de fungerar som en lättare lunch.

Ingredienser

  • 4 st wrapbröd, fullkorn
  • 4 msk naturell färskost
  • 1 tsk Kung Markatta Olivolja
  • Svartpeppar
  • 4 rejäla skivor kalkon
  • Ca 2 tsk Kung Markatta Dijonsenap
  • Rucolasallad, sköljd
  • ¼ rödlök, skivad 
  • 1 avokado, skivad
  • En bit gurka, skivad

Så här gör du

  1. Blanda färskost med olivolja och svartpeppar, bred ut på wrapbröden.
  2. Lägg på kalkon, dijonsenap, rucola, rödlök, avokado och gurka.
  3. Rulla ihop wrapsen och slå in dem i smörpapper.
Kung Markatta Apa
Ska ni ut på långpicknick ta med alla ingredienser i små burkar och lägga ihop wrapsen på plats!

Receptet skapat av

En matgalen tjej med ett brinnande intresse för det mesta som har med mat att göra. Gillar enkelhet och fina råvaror samt har en förkärlek för avokado, citron, vitlök, keso, valnötter, mörk choklad och kaffe.

Besök gärna matsaklart.se