Meny
Mangosorbet

Mangosorbet

Sommarens enklaste och fräschaste glass? Den här svalkande godingen mixar du ihop på ett kick. Passar perfekt att äta en varm sommardag!

 

Ingredienser

Så här gör du

  1. Låt de frysta mangobitarna tina till sig i ca 1-2 minuter.
  2. Mixa samman mangobitarna i en matberedare eller blender tillsammans med pressad ingefära, lime och agavesirap.
  3. Skopa upp i skålar och strö på topping. Servera direkt!


     
Kung Markatta Apa
Om glassen känns för mjuk i konsistensen så är det bara att frysa in den i några minuter innan servering.

Receptet skapat av

Med ett brinnande intresse för det ekologiska, en strävan efter att leva mer miljösnällt och i harmoni med naturen delar Evelina med sig av recept på hemmagjorda hudvårdsprodukter, glutenfria bakverk, miljövänliga tips och natursköna bilder från vackra Hälsingland

Besök gärna www.evelinasekologiska.se