Meny
Marinerad tofu med sesamfrön

Marinerad tofu med sesamfrön

Härligt krispig tofu som marinerats i tamari, vit miso, sambal oelek och sesamfrön. Servera gärna tofun som en plockrätt tillsammans med diverse grönsaker och soja.

Ingredienser

Till servering:

Så här gör du

  1. Skär tofun i stora kuber.
  2. Blanda tamari, sambal oelek och sesamfrön i en skål och låt tofun marinera i minst 10 minuter.
  3. Hetta upp olja i en stekpanna och stek tofun krispig tills den fått fin färg, smaka av med salt.
  4. Lägg upp tofun på ett fat, strö gärna över lite extra sesamfrön och servera tillsammans med grönsaker och soja.
Kung Markatta Apa
Servera gärna tofun som en plockrätt tillsammans med dina favoritgrönsaker och soja.

Receptet skapat av

En matgalen tjej med ett brinnande intresse för det mesta som har med mat att göra. Gillar enkelhet och fina råvaror samt har en förkärlek för avokado, citron, vitlök, keso, valnötter, mörk choklad och kaffe.

Besök gärna matsaklart.se