Meny
Sommarfräscht rismellanmål

Sommarfräscht rismellanmål

Rismellanmål gjord på Kung Markattas grötris, smaksatt med vanilj/blåbärsyoghurt och på toppen ett berg av nyplockade hallon & blåbär!

Ingredienser

  • 1 dl risgrynsgröt kokt på Kung Markattas grötris (se tillagningsanvisning på förpackningen)
  • 1 dl valfri yoghurt (naturell, vanilj, blåbär eller en blandning av olika sorter)
  • 1 tsk Kung Markattas linfrö
  • färska hallon och blåbär

Så här gör du

  1. Låt risgrynsgröten svalna och blanda den sedan med yoghurt.
  2. Rör ner linfrö och låt gärna blandningen stå i kylen över natten.
  3. Vid servering, toppa med färska hallon och blåbär.
Kung Markatta Apa
Gott och fräscht mellanmål som såklart funkar lika bra att avnjuta till frukost

Receptet skapat av

En matgalen tjej med ett brinnande intresse för det mesta som har med mat att göra. Gillar enkelhet och fina råvaror samt har en förkärlek för avokado, citron, vitlök, keso, valnötter, mörk choklad och kaffe.

Besök gärna matsaklart.se