Meny
Vegetarisk kebabrulle med nuggets, tomatsalsa och vitlökssås

Vegetarisk kebabrulle med nuggets, tomatsalsa och vitlökssås

Denna superenkla kebabrulle fylld med vegonuggets, tomatsalsa och vitlökssås passar perfekt när du vill ha en snabb och god måltid. Fyll, rulla ihop och servera direkt till lunch eller middag.

Ingredienser

2 förpackningar Kung Markatta Vegonuggets
1 msk Kung Markatta Rapsolja
4 st stora tortillabröd eller libabröd (pitabröd går också bra)
70 g blandad sallad
250 g plommontomater
1/2 rödlök
Persilja
1 1/2 msk Kung Markatta Olivolja extra virgin
Flingsalt
Svartpeppar

Kung Markatta Vitlökssås

Så här gör du

Stek vegonuggets i rapsolja till de fått fin färg. Skiva tomaterna, finhacka löken och persiljan och blanda ihop allt med olivolja. Smaksätt med flingsalt och svartpeppar. Fördela sallad över bröden, lägg på tomatsalsa och nuggets, ringla över vitlökssås och rulla ihop. Servera kebabrullen direkt till lunch eller middag.

Kung Markatta Apa
Tips! För den som vill ha en mer mättande måltid passar det bra att tillsätta Kung Markattas svarta bönor.

Receptet skapat av

En matgalen tjej med ett brinnande intresse för det mesta som har med mat att göra. Gillar enkelhet och fina råvaror samt har en förkärlek för avokado, citron, vitlök, keso, valnötter, mörk choklad och kaffe.

Besök gärna matsaklart.se