Meny
Vegokorv i bröd med grönkålsslaw

Vegokorv i bröd med grönkålsslaw

Vegetarisk rökig korv i bröd med godaste grönkålsmajonnäsen smaksatt med tryffel och citron. Mums!

Ingredienser

1 pkt Kung Markatta Vegokorv rökt

7 korvbröd

Rostad lök

 

Grönkålsmajonnäs:

100 g grönkål, hackad

0,75 dl (vegansk) majonnäs

Några droppar tryffelolja

1 citron

Salt

Så här gör du

  1. Hetta upp en stekpanna eller förbered grillen. Stek korvarna i lite olja eller lägg på grillen tills de fått fin färg.
  2. Blanda samman grönkål och majonnäs. Smaka av med tryffelolja, citronsaft och salt.
  3. Lägg korvarna i bröden, toppa med grönkålsmajonnäsen och avsluta med rostad lök.
Kung Markatta Apa
Tips! Välj vegansk majonnäs och mjölkfritt korvbröd så blir rätten helt vegansk.

Receptet skapat av

Det här receptet är framtaget i samarbete med matsajten Köket.se.