Meny
Vegomacka med grillade grönsaker och bönröra

Vegomacka med grillade grönsaker och bönröra

En ljuvlig vegomacka med stuns.

Ingredienser

Så här gör du

  1. Sätt ugnen på 200°.
  2. Skär aubergine och paprika i mindre bitar. Sväng runt i olja och lägg på en plåt.
  3. Rosta i ugnen i ca 15 minuter och låt sedan svalna.
  4. Mixa ihop bönröran. Krydda med cayennepeppar, salt och peppar efter smak.
  5. Lägg sallad och bönröra på brödet. Toppa med rostade grönsaker och ost.

Receptet skapat av

I snart 10 år har jag haft världens bästa jobb som matstylist och matkreatör. Jag verkligen älskar mat! Tänker på mat väldigt mycket av min vakna tid och drömmer om ständigt om godsaker som jag vill prova. Några av mina favoriter just nu (detta ändras väldigt ofta) är egenrostade heta nötter, vietnamesiska färska vårrullar, skaldjursfrossa, bubbel, nybakade kanelbullar och hemmagjord snickers. Det finns så himla mycket gott!

Fotograf: Tine Guth-Linse